Sign in to follow this  
Ashley

Someone Broke The Forums!

Recommended Posts

Seems like we're having a few "technical difficulties" as they say. If you get a database error message do not try again, simply go back to the thread and refresh because chances are it has been posted.

 

Will try and find out whats up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything was a bit wobbly around midday too, though things seem fine now :S Weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keep up the good work fellas (and ladies if there are any?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

still not working properly. i know it is pointless pointing out the obviouse but i am just venting frustration.

Share this post


Link to post
Share on other sites
still not working properly. i know it is pointless pointing out the obviouse but i am just venting frustration.

 

Yeah its very irritating.. and im sure there doing there best to fix the problem.

Just hurry up will ya!!! :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm I think its fixed...

 

See I did a check thing and it said several areas were corrupt. So I had to sort some stuff out and was going to replace them all and such, but then I did another check and it said its working.

 

I've posted a bit and its working. Only problem I can see is threads that have been posted in during the last day have an incorrect # of replies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think its fixed now, im having no problem browsing the boards, i'l edit this post if i have a problem posting..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this